Google kampanje i Socijalne mreže

Google kampanje mogu biti od ključne prednosti u Google pretrazi. Socijalne mreže poslednjih godina su postale konkurencija Googlu u vezi oglašavanja koje naravno ima svojih prednosti i svojih mana!

Google kampanje

Vrste kampanja

Google kampanja

Promovišite Vaš sajt u Google pretrazi i dodjite lakše i brže do željenih rezlutata.

Facebook kampanja

Vođenje vaše internet stranice, postovanje tekstova i slika, vođenje FB reklama.

Instagram kampanja

Vođenje Instagram profila, postovanje slika, vođenje i praćenje reklama na Instagramu.

Google kampanje

Google kampanja se vodi preko Google ADS-a. Na ovaj način možete oglašavati Vašu internet stranicu u Google pretrazi po odredjenim ključnim rečima. Na primer ako je namena sajta servisi i montaža klima uredjaja, svako ko na Google ukuca  montaža klima ili servis klima ili samo klima uređaji da izađe oglas Vašeg sajta tj usluge koju pružate. Naplata od strane Googla se vodi na osnovu klika na reklamu. Znači ako imate klikove u pretrazi na reklamu, to znači da je Vaš sajt posećen i tako se za vas čuje i ljudi imaju opciju da Vas angažuju ili kupe od Vas nešto preko sajta. Zato je mnogo bitno da ključne reči na sajtu i na reklami budu usko povezane za delatnost kojom se bavite, kako bi rezultati bili što bolji! U dogovoru sa Vama se određuje budžet na mesečnom nivou za reklamu i najviše od toga zavisi sama posećenost Vašem oglasu!

Facebook kampanja

Da bi se čulo za Vašu delatnost i biznis jedna od opcija je takođe  Facebook kampanja, što podrazumeva izradu Facebook stranice i vođenje oglasa na Facebook-u. Za razliku od Google kampanje, ovde ne postoje ključne reči već nasumično Facebook kampanja izbacuje oglase koji su aktivni po pretrazi korisnika. Google je ograničeniji u smislu reklama zbog ključnih reči tj ne pojavljuje se svakome ali isto tako može biti dosta jefitnije rešenje od FB oglašavanja, ali sa druge strane Facebook kampanja pokriva veći broj korisnika jer izlazi oglas svakom korisniku!

Instagram kampanja

Da bi se čulo za Vašu delatnost i biznis jedna od opcija je takođe  Instagram kampanja, što podrazumeva izradu Instagram stranice i vođenje oglasa na Instagramu. Za razliku od Google kampanje, ovde ne postoje ključne reči već nasumično Instagram izbacuje oglase koji su aktivni po pretrazi korisnika. Google je ograničeniji u smislu reklama zbog ključnih reči tj ne pojavljuje se svakome ali isto tako može biti dosta jefitnije rešenje od Instagram oglašavanja, ali sa druge strane Instagram kampanja veći broj korisnika jer izlazi oglas svakom korisniku!

WEB STRANICE 011
WEB STRANICE 011

WEB STRANICE 011 - Sva prava zadržana - 2021