Izrada sajta u Word Pressu brzo  efikasno povoljno pouzdano

Pogledajte zašto nas smatraju najboljim odnosom cene i kvaliteta izrade sajta.

Zašto je izrada sajta bitna ?

Izrada samog sajta je od veoma velike važnosti prvenstveno za Vas i Vaš biznis. Gledajte na Vaš sajt kao na prezentaciju vaših proizvoda, sajt treba da bude pregledan, lep na oko i ne previše natrpan raznim bez značajnim informacijama i animacijama. Upravo iz tog aspekta gledanja, vama je potreban sajt koji će biti prvenstveno brz, dosta ljudi će upravo zbog toga samo “izađe” sa Vašeg sajta i ode kod konkurencije. Drugi bitan faktor izrade sajta je sam dizajn i da li je sve “transparentno” tj, da li se redovan posetilac sajta može na njemu snaći lako i bez zagledanja šta je gde. Izrada sajta mora biti takva da je sajt responsivan na svim uređajima, to znači da kada gledate neki sajt sa kompjutera ili sa telefona da sajt bude lep na oko, elementi da se ne preklapaju i da jednostavno lako možete naći to šta vas zanima!

Kada su ova tri faktora ispunjena, imaćete lep, funkcionalan i brz sajt koji će Vam pospešiti poslovanje, prodaju ili šta god da je namena tog sajta! Izrada sajta u Word Press platformi će Vam omogućiti da i sami menjate neke testove i slike na samom sajtu, nije upošte potrebno znanje iz programiranja kako bi to izveli!

Primer dobrog i lošeg sajta

Izrada sajta i postupak izrade

Sastanak

Pri samom početku praktikujemo da se sa vama nađemo negde i otvoreno popričamo o svemu. Uvek nas zanima šta očekujete od sajta, da li već imate neku ideju kako bi sajt trebalo da izgleda, da li imate slike koje bi stavili na sajt( slike moraju biti što boljeg formata i da nisu mutne kako bi lepo izgledale na sajtu ). Uvek saslušamo sve Vaše želje i nastojimo da ih ispunimo, jer je ipak najbitnije da ste Vi zadovoljni sajtom. Isto tako potrebno je izvršiti ispitivanje tržišta zbog SEO optimizacije sajta i ključnih reči na sajtu, kako bi sajt bio dobro posećen .

Prezentacija dizajna

Nakon sastanka sledi prezentacija sajta, tj kako bi Word Press sajt trebalo da izgleda. U najčešćim slučajevima Vam odmah na prvom sastanku i kažemo neku našu ideju izrade sajta, osim u slučajevima kada su sajtovi kompleksniji pa ipak treba vremena kako vi se sve osmislilo. U hodu se dogovaramo oko sitnih detalja ako je potrebno i sve dok sajt nije finaliziran postoji mogućnost izmene. Uvek nakon saslušanja Vaših želja kažemo neko svoje mišljenje da li je to dobra ideja ili nije ali ipak Vi ste ti na kraju koji odlučuje kako želi da izgleda sajt.

Izrada sajta

Nakon dogovorenih smernica, zakupljuje se domen i hosting (ako ga nemate) i kreće se sa izradom samog sajta. Izrada sajta se uvek radi u Live varijanti u Word Pressu, sve što radimo možete uvek proveriti online sugerisati nam ako mislite da neka sekcija na sajtu treba drugačije da se reši. Uvek ćemo Vas saslušati i reći Vam naše mišljenje i onda na kraju vi odlučujete kako želite da Vam izgleda sajt. Bitna je jedna stvar, da znate šta želite, mi možemo bilo koji element staviti gde god poželite samo je bitno da Vi imate viziju ako već nešto predložite. Ako više puta budete neodlučni i mora zbog Vas da se prepravlja sajt više puta, to će biti dodatno naplaćena, jer nam to oduzima mnogo vremena. Cena sajta varira od njegove kompleksnosti.

SEO i optimizacija sajta

Kada se dizajn sajta uradi i budete zadovoljni sa njim, prelazimo na optimizaciju samog sajta i SEO optimizaciju. Uz izradu sajta dobijate SEO optimizaciju jednoe ključne reči po stranici, za bolju optimizaciju, posetite našu stranicu SEO gde možete videti razne pakete naših usluga za SEO optimizaciju. Sve zavisi od toga koliko je kompleksan sajt, nekada nije i potrebna da se radim dodatna SEO optimizacija od ove koje implementiramo, ali sve dalje radimo po dogovoru. Nakon završetka optimizacija, sajt je finaliziran i spreman je za urulenje klijentu. Postoje dalji koraci, na primer Google reklame i održavanje naloga na društvenim mrežama ali o tome pogledajte na drugim stranicama na našem sajtu!

Nakon završenog Word Press sajta, uvek dobijete sliku koliko je Vaš sajt optimizovan. Na primeru je slika optimizacije našeg sajta.

izrada sajta

U održavanje Word Press sajta spada jednom nedeljno backup i update pluginova, dodavanje 2-3 slike ili teksta po potrebi i optimizacija brzine sajta.

WEB STRANICE 011
WEB STRANICE 011

WEB STRANICE 011 - Sva prava zadržana - 2021