WEB STRANICE 011
WEB STRANICE 011

Zašto WordPress?

WordPress je sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji korisniku daje potpunu kontrolu nad internet stranicom i njenim sadržajem. Omogućava korisniku da brzo i lako manipuliše sadržajem na web-sajtu bez učenja koda.

WordPress je besplatan je i otvoreni CMS koji koriste milioni sajtova u svetu. Izuzetno je fleksibilan sistem za upravljanje sadržajem koji omogućava našim klijentima da kreiraju prilagođene stranice koristeći drag and drop interfejs i dobro je podržan od strane zajednice hiljada programera. Pružamo besplatnu WordPress podršku za naše klijente posle svakog sprovedenog projekta, štedeći im vreme i novac za ažuriranje i modifikovanje sadržaja. Ako imate vremena da sami održavate Vaš sajt, daćemo Vam punu podršku, ako ipak nemate vremena za vođenje računa o održavanju, mi smo tu za Vas!

wordpress logo
elementor logo

Zašto Page Builder?

Page Builderi u WordPressu, svakim danom imaju sve veću primenu u pravljenju sajtova. Zbog svoje jednostavnosti, user frinedly interfejsa kao i toga da Vam ne trebaju linije i linije pisanja kodova kako bi ste napravili sajt, Page Builderi imaju blistavu budućnost u izradi WordPress web stranica. Naravno, izrada sajta u Page Builderu je mnogo povoljnija opcija od pravljenja sajta od nule sa pisanjem kodova. Brzina sajtova je podjednako dobra. Najpoznatiji Page Builder je Elementor.

WEB STRANICE 011
web stranice 011 logo
WEB STRANICE 011

WEB STRANICE 011 - Sva prava zadržana - 2020