Izrada sajta

Naši sajtovi su potpuno optimizovani i responsivni, što je mnogo bitno za rad, brzinu i izgled samog sajta na svim uređajima.

SEO optimizacija

SEO optimizacija Vašeg sajta povećava mogućnost da pored velike konkurencije na tržištu, budete na prvi stranicama u Google pretrazi. Dobar SEO znači i više poseta vašeg sajta samim tim i veću korist od samog sajta.

Kampanje i reklame

Vođenje reklame sajta na Google, vođenje Facebook i Instagram stranice kao i reklamne kampanje na tim socijalnim mrežama.

Plaćanje na rate

Ako trenutno niste u situaciji da isplatite potpun iznos izrade sajta, postoji mogućnost otplate do 12 rata!

Zašto WordPress?

WordPress je sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji korisniku daje potpunu kontrolu nad internet stranicom i njenim sadržajem. Omogućava korisniku da brzo i lako manipuliše sadržajem na web-sajtu bez učenja koda.

WordPress je besplatan je i otvoreni CMS koji koriste milioni sajtova u svetu. Izuzetno je fleksibilan sistem za upravljanje sadržajem koji omogućava našim klijentima da kreiraju prilagođene stranice koristeći drag and drop interfejs i dobro je podržan od strane zajednice hiljada programera. Pružamo besplatnu WordPress podršku za naše klijente posle svakog sprovedenog projekta, štedeći im vreme i novac za ažuriranje i modifikovanje sadržaja. Ako imate vremena da sami održavate Vaš sajt, daćemo Vam punu podršku, ako ipak nemate vremena za vođenje računa o održavanju, mi smo tu za Vas!

wordpress logo
WEB STRANICE 011

 © WEB STRANICE 011 

Sva prava zadržana! 2021