SEO optimizacija Vašeg sajta

SEO optimizacija je mnogo bitna za Vaš sajt. Dobrom optimizacijom, imate velike šanse da se Vaš sajt nađe na prvim stranicama u Google pretrazi!
Što Vam je bolja pozicija na Google, više će ljudi čuti za Vas, samim ti i pospešujete namenu Vašeg sajta!

Seo optimizacija

Šta je SEO optimizacija ?

SEO (Search Engine Optimization) optimizacija je veoma važna za uspeh i preglednost Vašeg sajta. Uzmimo na primer da se bavite vodoinstalaterskim uslugama. Zelite da otvorite firmu, napravite internet sajt kako bi se culo za Vas. Ovo je sve samo ne finalni korak u tom procesu. Naše tržište je preplavljeno sajtovima istih ili sličnih delatnosti koje će imati bolju optimizaciju i izlaziće na Google pretrazi pre Vašeg sajta. Upravo iz tog razloga, da bi se čulo za Vas, SEO optimizacija treba biti dobra kako bi bili konkurencija ostalim sajtovima. SEO se svodi na to da se nađu odgovarajuće ključne reči koje bi običan korisnik na Google ukucao i da mu tu izađe Vaš sajt. Jedno bez drugog ne ide, ako želite funkcionalan i dobar sajt, od kojeg ćete zaraditi potrebna Vam je dobra SEO optimizacija. Takođe SEO optimizacija nije jednokratna već je potrebno da se non stop prati i optimizuje shodno sa potražnjom tržišta!

SEO optimizacija i njen postupak

Sastanak

Pre samog početka volimo da se satanemo sa Vama ili preko telefona se detaljno dogovorimo šta želite od sajta i kakav tip SEO-a želite! Takođe upoznajemo se sa Vašim sajtom (ako ga mi nismo izrađivali) i detaljno pregledamo sve tekstove, slike, postove, tagove i ostale segmente samog sajta.

Ispitivanje tržišta

Nakon sastanka i smernica koje ste nam dali, pristupamo istrazivanju tržišta. Tražimo odgovarajuće i najbolje ključne reči za sajt. Proveravamo pokrivenost i učestalost tih reči u pretrazi i po tome pravimo neki koncept rada po kojem ćemo raditi SEO ! Od paketa koji uzmete kod nas zavisi i koncept i brzina izrade SEO optimizacije!

Izrada sadržaja

Nakon detaljne pretrage i ispitivanja tržišta pristupamo SEO optimizaciji sajta. Prepravljamo tekstove, dopunjavamo sadržaj na stranici, postavljamo tagove kako bi seo optimizacija bila bolja sve to po ophodjenju pretrage ključnih reči kako bi Va sajt imao pravu namenu i izlazio u pretrazi na pravim ključnim rečima!
Takođe posle izrade potrebno je održavanje SEO optimizacije kako bi sajt zadržao poziciju na Google !

Predaja optimizovanog sajta

Poslednji korak je prezentacija sajta Vama kao i to šta je poboljšano na stranici. Kako se sajt ponaša na osnovu kljulnih reči u Google pretrazi. Provera SEO optimizacije preko određenih alata i sagledavanje rezultata. Takođe treba napomenuti, kada se radi SEO optimizacija na već postojećem sajtu, potrebno je vreme, nekada čak i više nedelja kako bi Google indeksirao Vaš sajt i počeo da ga rangira na stranici!

Nakon završene SEO optimizacije dobijate rezultate provere SEO optimizacije. Na primeru je SEO optimizacija našeg sajta.

WEB STRANICE 011
WEB STRANICE 011

WEB STRANICE 011 - Sva prava zadržana - 2021